Noutati

Articole si noutati

 

 

Tipuri de stingatoare si utilizarea lor
+
Tipuri de stingatoare si utilizarea lor Pentru a preveni un incendiu si pentru a evita o situatie tragica, dotarea cu stingatoare este obligatorie. 
detalii
Avantajele instalarii unui sistem de desfumare
+
Avantajele instalarii unui sistem de desfumare Desfumarea este procesul de extragere, din spatiile incendiate, a fumului si gazelor de ardere, pentru a putea asigura conditiile necesare evacuarii si folosirii mijloacelor de interventie.

detalii
Importanta sistemelor de ventilare
+
Importanta sistemelor de ventilare Sistemul de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti va poate salva viata in cazul unui posibil incendiu.
detalii
Tot ce trebuie sa stii despre servicii protectia muncii
+
Tot ce trebuie sa stii despre servicii protectia muncii Protectia muncii reprezinta un sistem de masuri reglementate prin lege pentru a preveni si controla riscurile de accident si imbolnavire la locul de munca.
detalii
Avantajele dulapurilor metalice
+
Avantajele dulapurilor metalice Daca aveti nevoie de dulapuri cu o lunga durata de viata si care sa va protejeze lucrurile de factorii externi, achizitionati dulapuri metalice River Trade.
detalii
Protectia cailor respiratorii
+
Protectia cailor respiratorii Angajatorii trebuie sa le asigure echipamente corespunzatoare angajatilor care sunt nevoiti sa se expuna unor cantitati mari de praf, fum sau gaze nocive.
detalii
Prevenirea riscurilor chimice
+
Prevenirea riscurilor chimice Pentru a evita riscurile chimice la locul de munca, este obligatorie dotarea cu echipament individual de protectie.
detalii
Conditii de securitate – Lucrul la inaltime
+
Conditii de securitate – Lucrul la inaltime Lucrul la inaltime reprezinta unul dintre cele mai periculoase medii de lucru deoarece fiecare miscare trebuie monitorizata si fiecare greseala poate fi fatala.
detalii
6 sfaturi pentru evitarea accidentelor la locul de munca
+
6 sfaturi pentru evitarea accidentelor la locul de munca Orice tip de obiect, fie ca este periculos sau nu, trebuie depozitat in mod corect pentru a evita accidentele. Asadar, daca folosesti obiecte ascutite, depoziteaza-le intr-un loc sigur.
detalii
Cum alegem masca de protectie respiratorie?
+
Cum alegem masca de protectie respiratorie? In mediile de lucru in care ai contact cu substantele nocive nu e de ajuns sa optezi doar pentru imbracaminte corespunzatoare.
detalii
Dotarile obligatorii ale autovehiculelor
+
Dotarile obligatorii ale autovehiculelor Fiecare drum efectuat in siguranta reprezinta un succes, dar in cazurile in care apar probleme si drumul nu este unul de succes trebuie sa avem echipamentele necesare pentru a diminua gravitatea intamplarii.
detalii
Protectia auditiva la locul de munca
+
Protectia auditiva la locul de munca Avem la cunostiinta fapul ca odata cu alegerea unui anumit loc de munca, vin si resposabilitati, avantaje dar si pericole, in unele cazuri.
detalii

1 2 3 
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Articole si noutati – River Trade