Noutati

Articole si noutati

 

 

Conditii de securitate – Lucrul la inaltime
+
Conditii de securitate – Lucrul la inaltime Lucrul la inaltime reprezinta unul dintre cele mai periculoase medii de lucru deoarece fiecare miscare trebuie monitorizata si fiecare greseala poate fi fatala.
detalii
6 sfaturi pentru evitarea accidentelor la locul de munca
+
6 sfaturi pentru evitarea accidentelor la locul de munca Orice tip de obiect, fie ca este periculos sau nu, trebuie depozitat in mod corect pentru a evita accidentele. Asadar, daca folosesti obiecte ascutite, depoziteaza-le intr-un loc sigur.
detalii
Cum alegem masca de protectie respiratorie?
+
Cum alegem masca de protectie respiratorie? In mediile de lucru in care ai contact cu substantele nocive nu e de ajuns sa optezi doar pentru imbracaminte corespunzatoare.
detalii
Dotarile obligatorii ale autovehiculelor
+
Dotarile obligatorii ale autovehiculelor Fiecare drum efectuat in siguranta reprezinta un succes, dar in cazurile in care apar probleme si drumul nu este unul de succes trebuie sa avem echipamentele necesare pentru a diminua gravitatea intamplarii.
detalii
Protectia auditiva la locul de munca
+
Protectia auditiva la locul de munca Avem la cunostiinta fapul ca odata cu alegerea unui anumit loc de munca, vin si resposabilitati, avantaje dar si pericole, in unele cazuri.
detalii
Cum alegi ochelarii de protectie?
+
Cum alegi ochelarii de protectie? Atunci cand vine vorba de alegerea echipamentului de protectie este dificil deoarece acesta trebuie ales in functie de nevoile si de pericolele la care esti expus. 
detalii
Care sunt factorii ce declanseaza o explozie?
+
Care sunt factorii ce declanseaza o explozie? Cei care lucreaza in medii periculoase de munca in care nu se respecta in totalitate normele de protectia muncii trebuie sa aiba o atentie sporita deoarece producerea unor accidente sau a unor explozii este foarte intalnita.
detalii
Cum alegem incaltamintea potrivita pentru munca?
+
Cum alegem incaltamintea potrivita pentru munca? Echipamentul de protectie pentru locul de munca trebuie ales in concordanta cu conditiile in care lucrati pentru a va asigura ca sunteti protejati corespunzator. 
detalii
Importanta igienei si curateniei la locul de munca
+
Importanta igienei si curateniei la locul de munca  
Locurile de munca care prezinta un grad crescut de dificultate, unde angajatii se pot accidenta foarte usor prezinta un adevarat pericol pentru integritatea corporala a acestora.
detalii
Ce presupune mentenanta sitemelor de stingere?
+
Ce presupune mentenanta sitemelor de stingere? Buna functionare a sistemele de stingere este foarte importanta deoarece, in mod evident, acestea pot face diferenta dintre viata si moarte. Datorita tehnologiei inalte la care am ajuns in acest moment, exista o multitudine de echipamente si sisteme de stingere care functioneaza foarte bine. 
detalii
Pericolele la care se expun sudorii
+
Pericolele la care se expun sudorii Folosirea unui aparat de sudura impune automat conditia ca acesta sa fie utilizat in functie de normele de protectie, sanatate si securitate. Aceste norme sunt special create pentru a te apara de vatamarea corporala si pentru preveni un accident la locul de munca.
detalii
Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SSM si SU
+
Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SSM si SU Serviciile de securitatea si sanatate in munca (sau SSM) reprezinta toate demersurile si activitatile institutionalizate care au ca si scop asigurarea celor mai bune conditii de munca. 
detalii

1 2 3 
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Articole si noutati – River Trade