Mentenanta sisteme de stingere

Mentenanta pentru Sistemele de Stingere 

Service stingatoare de incendiu
+
Service stingatoare de incendiu La momentul de fata avem unul dintre cele mai moderne ateliere din tara, in care realizam service-ul stingatoarelor de incendiu: reparatii, verificari sau reincarcari, dupa caz.
detalii
Hidranti interiori si exteriori
+
Hidranti interiori si exteriori In baza autorizatiei emise de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, efectuam mentenanta periodica a hidrantilor exteriori si interiori.
detalii
Instalatii de stingere cu sprinklere
+
Instalatii de stingere cu sprinklere In baza autorizatiei emise de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, realizam mentenanta periodica a sistemelor de stingere cu sprinklere in spatii industriale, spatii comerciale si de birouri, banci si institutii publice; 
detalii
Detectie , semnalizare si alarmare la incendiu
+
Detectie , semnalizare si alarmare la incendiu In baza autorizatiei emise de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, efectuam servicii de mentenanta pentru orice tip de sistem de detectie, cu centrale conventionale sau adresabile, si pentru orice tip de detectori, de fum, de temperatura sau alte tipuri.
detalii
Trape de fum
+
Trape de fum Trapele de fum, atat cele actionate manual cat si cele electrice, necesita servicii periodice de mentenanta. Pe langa partea de consultanta si de instalare, echipa noastra de tehnicieni va sta la dispozitie pentru mentenanta trapelor si a luminatoarelor de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti.
detalii

1 
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Mentenanta Sisteme de Stingere – River Trade