Stingatoare de incendiu Stingatoare cu spuma mecanica

Stingatoare cu spuma mecanica

 

Stingatoarele pe baza de spuma sunt utilizate cu mare eficienta pentru stingerea inceputului de incendiu la focare de tip A si B. Acestea sunt presurizate permanent, agentul propulsor utilizat fiind azotul, ce prezinta stabilitate la variatiile de temperatura si este ecologic. Agentul de stingere utilizat este spuma.

Stingatoarele cu spuma mecanica sunt echipate cu robineti din alama cu parghie de declansare, dotate cu supapa de siguranta cu arc pentru autodeclansare la 20-24 bari si inel de siguranta cu sigiliu.
Furtunul de evacuare este executat din cauciuc cu intaritura textila stratificata. Duza de spuma este realizata din alama galvanizata, proiectata si executata pentru a obtine un grad de infoiere corespunzator, o lungime a jetului si un timp de descarcare optime.

Toate produsele si serviciile destinate prevenirii si stingerii incendiilor furnizate sunt avizate si atestate de Ministerului Administratiei si Internelor - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila  in conformitate cu normele legale in vigoare.

Preluam si onoram comenzi la nivel national, iar la cerere oferim servicii periodice verificare si incarcare stingatoare.
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Stingatoare de incendiu cu spuma mecanica – River Trade