Stingatoare de incendiu

Stingatoare de Incendiu in Cluj

 
River Trade este specializata pe furnizarea de stingatoare de incendiu cu pulbere, stingatoare cu spuma mecanica, stingatoare de incendii cu bioxid de carbon.

Conform normelor legislative in vigoare, reglementate de Legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si Ordinul Nr. 163 din 28 februarie 2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor, orice persoana juridica cu sediul pe teritoriul Romaniei are obligatia de a asigura masurile minime privind protectia impotriva incendiilor.

Servicii si Produse Profesionale Antiincendiu

La River Trade beneficiati de servicii complete si produse profesionale antiincendiu destinate firmelor si institutiilor publice in domeniul prevenirii incendiilor, incepand cu consultanta privind alegerea tipului de stingator de incendiu si a altor echipamente de stins incendii, modul de folosire a acestuia, servicii periodice verificare si incarcare stingatoare.

Toate produsele si serviciile destinate prevenirii si stingerii incendiilor furnizate sunt avizate si atestate de Ministerului Administratiei si Internelor - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta - Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila  in conformitate cu normele legale in vigoare.
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Stingatoare de Incediu Cluj – River Trade