Despre noi

River Trade - Despre noi

 
Verificare Stingatoare Cluj Napoca - Echipamente de Protectie Cluj

Suntem o companie cu capital integral privat, infiintata in anul 2001. Am pornit la drum cu doua domenii principale de activitate: echipamente de protectie a muncii, respectiv produse si echipamente PSI Cluj de prevenire si stingere incendii. Ideea de baza a fost ca orice client, indiferent de domeniul in care activeaza, de numarul de angajati sau de marimea spatiului pe care il detine, are nevoie produsele noastre.

Si am avut dreptate. Cu ajutorul vostru am reusit, in timp, sa dezvoltam o gama completa de servicii conexe in aceste domenii, devenind astfel pentru multi dintre voi ceea ce noi numim "furnizor total ". Acest lucru inseamna ca va oferim tot ce aveti nevoie in domeniul SSM/PSI, incepand de la salopete inscriptionate, bocanci si casti de protectie, la stingatoare de incendiu - inclusiv verificarea anuala a acestora - si truse de prim ajutor, pana la evaluarea riscurilor si instruirea periodica a angajatilor. Va furnizam intreaga gama de produse si echipamente de stingere: hidranti, detectori, instalatii de stingere cu sprinklere sau trape de fum, dar va efectuam totodata si serviciile adiacente de mentenanta a acestora, pentru care suntem acreditati pe durata nelimitata. 

Iar atunci cand am spus ca am reusit cu ajutorul vostru, am spus-o cu mana pe inima: cand v-am livrat stingatoarele, ne-ati intrebat daca le si verificam; prin urmare am investit in spatii, utilaje si personal calificat in acest sens, iar din 2010, de cand am obtinut autorizatia de la IGSU, datorita cererii tot mai mari am fost nevoiti sa dublam numarul de angajati care se ocupa de verificarea, repararea si reincarcarea stingatoarelor de incendiu Cluj

Tot voi, cand v-am livrat echipamentele de protectie Cluj, sau v-am sfatuit cu privire la intocmirea planului de evacuare, ne-ati solicitat sa facem si instruirea periodica a salariatilor - prin urmare ne-am extins sfera serviciilor si in acest domeniu. 

Si nu in ultimul rand, constientizarea de catre voi, in ultima perioada, a importantei pe care o are activitatea de prevenire a incendiilor, a dus la o amploare mult peste asteptari a serviciilor de mentenanta a sistemelor de stingere. Din acest motiv am dezvoltat un departament tehnic cu personal specializat, care se ocupa cu profesionalism si promptitudine de interventiile periodice specifice activitatilor de mentenanta instalatii de stingere incendii Cluj: hidranti, detectori de fum, trape sau a instalatii de stingere cu sprinklere. Toate autorizatiile obtinute in aceste domenii sunt pe termen nelimitat. 

Pentru toate acestea va multumim!

Daca doriti orice detalii cu privire la produse sau servicii, va rugam sa intrati in legatura cu noi folosind formularul de contact.

Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Despre compania River Trade