Noutati Importanta sistemelor de ventilare

Importanta sistemelor de ventilare

Sistemul de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti va poate salva viata dumneavoastra si angajatilor dumneavoastra, in cazul unui posibil incendiu. Statistic, peste 85% din numarul deceselor (in urma sau in cadrul) unui incediu sunt cauzate de intoxicarea cu fum sau gaze fierbinti. Pentru a evita aceste dezastre, asigurati-va ca ati ales solutia potrivita pentru tirajul natural organizat al aerului. Daca inca nu ati facut asta, va ajutam noi, River Trade & Services.

Personalul nostru specializat furnizeaza servicii complete de montaj si intretinere a sistemelor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti. Avand o experienta vasta in acest domeniu, va oferim servicii de inalta calitate , adaptate cerintelor si nevoile dumneavoastra. Echipa River Trade & Services implementeaza solutii inovatoare si cresc constant performantele functionale ale instalatiilor, sistemelor echipamentelor aflate in dotarea cladirilor.

In ceea ce priveste lucrarile de instalare a sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti sunt efectuate exclusiv de personal certificat de competenta profesionala in acest sens. Evacuarea fumului si a gazelor fierbinti este un serviciu ce necesita autorizatie IGSU. Desfumarea sau mai explicit tirajul natural organizat al aerului este realizat printr-un sistem de trape de fum care sunt montate pe acoperisul cladirilor, trape verticale, usisi ferestre cu rol de ventilare. Suprafata desfumabila trebuie sa fie minim 1% din suprafata cladirii.

De asemenea, oferim servicii de mentenanta preventiva pentru evaluarea periodica a echipamentelor. In cadrul acestui serviciu, echipa noastra realizeaza un cumul de activitati pentru a se asigura ca sistemele si echipamentele functioneaza in parametri normali si a interveni imediat acolo unde este nevoie.

Serviciile noastre sunt apreciate de toti clientii nostri, printre care se numara:
  • VIVO CLUJ-NAPOCA

  • ELECTROLUX ROMANIA -SATU MARE

  • DE’LONGHIROMANIA- FABRICAJUCU

  • VIBRACOUSTIC ROMANIA - FABRICA DEJ

  • PEHARTTEC GRUP - FABRICA DEJ
 
 
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Importanta sistemelor de ventilare - River Trade & Services