Noutati Protectia cailor respiratorii

Protectia cailor respiratorii

Orice loc de munca are avantaje si dezavantaje, fie din punct de vedere financiar, al programului sau al mediului de lucru. Unii angajati sunt nevoiti sa se expuna unor cantitati mari de praf, fum sau gaze nocive, de aceea angajatorii trebuie sa le asigure echipamente corespunzatoare pentru a le proteja sanatatea. In functie de zona sau de metoda de lucru, trebuie utilizat echipamentul adecvat, care poate fi o simpla masca de praf sau un aparat complex de respiratie.

Noi va punem la dispozitie o gama larga de echipamente de protectie respiratorie:
Semimasca are o forma convexa si un design care asigura fixarea confortabila si protectia maxima impotriva pulberilor si aerosolilor. Ofera protectie durabila si confort superior utilizatorului, in conditiile de umiditate si caldura ridicata. Acest tip permite evacuarea aerului cald expirat, in mod rapid.
Mastile cu filtru sunt folosite pentru protectia la pulberii de substante solide netoxice / aerosoli. Domeniile in care sunt folosite in permanenta aceste masti sunt constructiile, prelucrarile mecanice, , metalurgie/siderurgie, pulberi de substante chimice, industria farmaceutica, ceramica, agricultura, prelucrarea metalului, industria auto.
Sistemele de respiratie sunt utilizate la locurile de munca cu lipsa de oxygen sau cu concentratii mari de substante nocive. Noi va oferim o gama variata de sisteme de acest tip, proiectate pentru o gama extinsa de medii si pericole. Designul acestor sisteme difera, putand sa ofere protective pentru fata, cap, gat sau umeri, dar toate ofera un mod simplu de utilizare si confort.
 
 
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Protectia cailor respiratorii - River Trade