IGNIFUGARE / TERMOPROTECTIE

Ignifugare pentru Incendii Cluj

 
Ignifugare pentru Incendii ClujIgnifugarea reprezinta procedeul specific de tratare a lemnului cu substante ignifuge, in vederea imbunatatirii comportamentului acestuia in caz de incendiu, fara a exclude insa aprinderea si arderea. Ignifugarea constituie una din cerintele privind siguranta la foc pentru a imbunatati gradul de rezistenta al cladirii in caz de incendiu, dar nu exclude alte masuri specifice de protectie in domeniu, cum ar fi dotarea cu stingatoare, hidranti, respectiv instalatii de semnalizare si stingere.

Procedura de ignifugare poate imbunatati gradul de rezistenta la foc al unei cladiri, poate limita aprinderea si arderea altor materiale de constructii, jucand in acest caz rol de bariera.

De asemenea ignifugarea poate prelungi faza de ardere lenta, care are ca si consecinta neafectarea structurii de rezistenta a cladirii, dand posibilitatea de a se interveni din interiorasupra incendiului si de a aevita o ardere generalizata.

Servicii de Termoprotectie Cluj

Termoprotectia cu vopsele termospumante se refera la acoperirea cu o pelicula de vopsea rezistenta le foc a structurii de metalice care trebuie protejata.

La o eventuala crestere a temperaturii, vopselele termospumante isi maresc volumul, iar pelicula astfel formata nu permite metalului sa se incalzeasca. Scopul termoprotectiei este de a a intarzia cedarea structurii metalice sub influenta focului intre 30 de minute si 4 ore.Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Servicii Termoprotectie & Ignifugare Incendii Cluj