Noutati

Articole si noutati

 

 

Protectia auditiva la locul de munca
+
Protectia auditiva la locul de munca Avem la cunostiinta fapul ca odata cu alegerea unui anumit loc de munca, vin si resposabilitati, avantaje dar si pericole, in unele cazuri.
detalii
Cum alegi ochelarii de protectie?
+
Cum alegi ochelarii de protectie? Atunci cand vine vorba de alegerea echipamentului de protectie este dificil deoarece acesta trebuie ales in functie de nevoile si de pericolele la care esti expus. 
detalii
Care sunt factorii ce declanseaza o explozie?
+
Care sunt factorii ce declanseaza o explozie? Cei care lucreaza in medii periculoase de munca in care nu se respecta in totalitate normele de protectia muncii trebuie sa aiba o atentie sporita deoarece producerea unor accidente sau a unor explozii este foarte intalnita.
detalii
Cum alegem incaltamintea potrivita pentru munca?
+
Cum alegem incaltamintea potrivita pentru munca? Echipamentul de protectie pentru locul de munca trebuie ales in concordanta cu conditiile in care lucrati pentru a va asigura ca sunteti protejati corespunzator. 
detalii
Importanta igienei si curateniei la locul de munca
+
Importanta igienei si curateniei la locul de munca  
Locurile de munca care prezinta un grad crescut de dificultate, unde angajatii se pot accidenta foarte usor prezinta un adevarat pericol pentru integritatea corporala a acestora.
detalii
Ce presupune mentenanta sitemelor de stingere?
+
Ce presupune mentenanta sitemelor de stingere? Buna functionare a sistemele de stingere este foarte importanta deoarece, in mod evident, acestea pot face diferenta dintre viata si moarte. Datorita tehnologiei inalte la care am ajuns in acest moment, exista o multitudine de echipamente si sisteme de stingere care functioneaza foarte bine. 
detalii
Pericolele la care se expun sudorii
+
Pericolele la care se expun sudorii Folosirea unui aparat de sudura impune automat conditia ca acesta sa fie utilizat in functie de normele de protectie, sanatate si securitate. Aceste norme sunt special create pentru a te apara de vatamarea corporala si pentru preveni un accident la locul de munca.
detalii
Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SSM si SU
+
Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SSM si SU Serviciile de securitatea si sanatate in munca (sau SSM) reprezinta toate demersurile si activitatile institutionalizate care au ca si scop asigurarea celor mai bune conditii de munca. 
detalii
Riscuri la care ne expunem la locul de munca
+
Riscuri la care ne expunem la locul de munca Siguranta la locul de munca este vitala atunci cand lucram intr-un mediu periculos, toxic sau nesigur. 
detalii
Cum lucram in siguranta cu materialele toxice
+
Cum lucram in siguranta cu materialele toxice Materialele toxice sunt substante care pot cauza leziuni grave daca patrund in organism, motiv pentru care echipamentele de protectie nu trebuie sa lipseasca la un loc de munca periculos.  
detalii
Reguli de respectat in caz de incendiu
+
Reguli de respectat in caz de incendiu Majoritatea persoanelor nu stiu cum sa actioneze in cazul unui dezastru si de cele mai multe ori, din cauza atacului de panica si din cauza stresului, iau decizii pripite si fac mai mult rau decat intentioneaza. 
detalii
Ignifugarea si termoprotectia intr-o cladire
+
Ignifugarea si termoprotectia intr-o cladire Pe langa dotarea cladirilor si a spatiilor de lucru cu stingatoare, instalatii de semnalizare si stingere sau hidranti se mai pot realiza lucrari de ignifugare sau servicii de termoprotectie.
detalii

1 2 
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Articole si noutati – River Trade