Noutati

Articole si noutati

 

 

Importanta igienei si curateniei la locul de munca
+
Importanta igienei si curateniei la locul de munca  
Locurile de munca care prezinta un grad crescut de dificultate, unde angajatii se pot accidenta foarte usor prezinta un adevarat pericol pentru integritatea corporala a acestora.
detalii
Ce presupune mentenanta sitemelor de stingere?
+
Ce presupune mentenanta sitemelor de stingere? Buna functionare a sistemele de stingere este foarte importanta deoarece, in mod evident, acestea pot face diferenta dintre viata si moarte. Datorita tehnologiei inalte la care am ajuns in acest moment, exista o multitudine de echipamente si sisteme de stingere care functioneaza foarte bine. 
detalii
Pericolele la care se expun sudorii
+
Pericolele la care se expun sudorii Folosirea unui aparat de sudura impune automat conditia ca acesta sa fie utilizat in functie de normele de protectie, sanatate si securitate. Aceste norme sunt special create pentru a te apara de vatamarea corporala si pentru preveni un accident la locul de munca.
detalii
Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SSM si SU
+
Tot ce trebuie sa stii despre serviciile SSM si SU Serviciile de securitatea si sanatate in munca (sau SSM) reprezinta toate demersurile si activitatile institutionalizate care au ca si scop asigurarea celor mai bune conditii de munca. 
detalii
Riscuri la care ne expunem la locul de munca
+
Riscuri la care ne expunem la locul de munca Siguranta la locul de munca este vitala atunci cand lucram intr-un mediu periculos, toxic sau nesigur. 
detalii
Cum lucram in siguranta cu materialele toxice
+
Cum lucram in siguranta cu materialele toxice Materialele toxice sunt substante care pot cauza leziuni grave daca patrund in organism, motiv pentru care echipamentele de protectie nu trebuie sa lipseasca la un loc de munca periculos.  
detalii
Reguli de respectat in caz de incendiu
+
Reguli de respectat in caz de incendiu Majoritatea persoanelor nu stiu cum sa actioneze in cazul unui dezastru si de cele mai multe ori, din cauza atacului de panica si din cauza stresului, iau decizii pripite si fac mai mult rau decat intentioneaza. 
detalii
Ignifugarea si termoprotectia intr-o cladire
+
Ignifugarea si termoprotectia intr-o cladire Pe langa dotarea cladirilor si a spatiilor de lucru cu stingatoare, instalatii de semnalizare si stingere sau hidranti se mai pot realiza lucrari de ignifugare sau servicii de termoprotectie.
detalii
Echipamentul necesar pentru lucru la inaltime si alpinism utilitar
+
Echipamentul necesar pentru lucru la inaltime si alpinism utilitar Siguranta in alpinismul utilitar inseamna folosirea unui echipament adecvat si cunoasterea tehnicilor specifice.
detalii
Instalatiile de stingere cu sprinklere
+
Instalatiile de stingere cu sprinklere Instalatiile cu sprinklere sunt sisteme utilizate pentru detectarea, respectiv stingerea incendiilor in faza incipienta, in cadrul incaperilor unde sunt montate.
detalii
Importanta trusei medicale intr-o companie
+
Importanta trusei medicale intr-o companie Conform Ordinului nr. 427/2002 trusa medicala este obligatorie in sectoarele de activitate cu mai mult de 5 persoane, lipsa acesteia fiind aspru sanctionata
detalii
Servicii de sanatate si securitate in munca
+
Servicii de sanatate si securitate in munca Angajatorul are responsabilitatea de a oferi angajatilor diverse conditii, menite sa creeze si sa mentina un mediu de lucru sanatos.
detalii

1 2 
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Articole si noutati – River Trade