Noutati

Noutati River Trade - Echipamente Protectie Incendiu Cluj - Stingatoare de Incendiu Cluj

 

Va asteptam la cel mai mare show room de echipamente de protectie din Cluj Napoca, pe str. Traian Vuia nr. 250


Reguli de respectat in caz de incendiu
+
Reguli de respectat in caz de incendiu Majoritatea persoanelor nu stiu cum sa actioneze in cazul unui dezastru si de cele mai multe ori, din cauza atacului de panica si din cauza stresului, iau decizii pripite si fac mai mult rau decat intentioneaza. 
detalii
Ignifugarea si termoprotectia intr-o cladire
+
Ignifugarea si termoprotectia intr-o cladire Pe langa dotarea cladirilor si a spatiilor de lucru cu stingatoare, instalatii de semnalizare si stingere sau hidranti se mai pot realiza lucrari de ignifugare sau servicii de termoprotectie.
detalii
Echipamentul necesar pentru lucru la inaltime si alpinism utilitar
+
Echipamentul necesar pentru lucru la inaltime si alpinism utilitar Siguranta in alpinismul utilitar inseamna folosirea unui echipament adecvat si cunoasterea tehnicilor specifice.
detalii
Instalatiile de stingere cu sprinklere
+
Instalatiile de stingere cu sprinklere Instalatiile cu sprinklere sunt sisteme utilizate pentru detectarea, respectiv stingerea incendiilor in faza incipienta, in cadrul incaperilor unde sunt montate.
detalii
Importanta trusei medicale intr-o companie
+
Importanta trusei medicale intr-o companie Conform Ordinului nr. 427/2002 trusa medicala este obligatorie in sectoarele de activitate cu mai mult de 5 persoane, lipsa acesteia fiind aspru sanctionata
detalii
Servicii de sanatate si securitate in munca
+
Servicii de sanatate si securitate in munca Angajatorul are responsabilitatea de a oferi angajatilor diverse conditii, menite sa creeze si sa mentina un mediu de lucru sanatos.
detalii
Echipamentele de protectia muncii
+
Echipamentele de protectia muncii Exista numeroase medii de lucru, mai mult sau mai putin periculoase in functie de natura muncii prestate sau a mediului in care aceasta se desfasoara, in fiecare caz existand diverse pericole ...
detalii
Valabilitatea stingatoarelor de incendiu
+
Valabilitatea stingatoarelor de incendiu Stiati ca stingatoarele de incendiu au termen de valabilitate?
Termenul de valabilitate se refera la incarcatura stingatorului (agentul de stingere) sau la butelia/recipientul acestuia.
detalii
Alegerea manusilor de protectie potrivite
+
Alegerea manusilor de protectie potrivite Mainile noastre sunt unice. Cu ele prindem, strangem, mutam si manipulam obiecte, astfel ca prin intermediul lor...
detalii
28 Aprilie, Ziua Internationala a Sanatatii si Securitatii la Locul de Munca
+
28 Aprilie, Ziua Internationala a Sanatatii si Securitatii la Locul de Munca In fiecare an, la 28 aprilie, sarbatorim impreuna Ziua Internationala a Sanatatii si Securitatii la Locul de Munca.
detalii
Etapele instalarii sistemelor de detectie si alarmare
+
Etapele instalarii sistemelor de detectie si alarmare
Aceste sisteme sunt extrem de folositoare in detectarea incendiilor pe caile de circulatie, cat si in acele locuri unde un eventual foc ar putea evolua fara a fi obervat de nimeni in timp util.
detalii
Mai putin de 45 de secunde pentru un incendiu
+
Mai putin de 45 de secunde pentru un incendiu Stiati ca un foc pornit de la un scurtcircuit sau de la o tigara aprinsa are nevoie de mai putin de 45 de secunde pentru a cuprinde o intreaga incapere?
detalii

1 2 
Copyright © 2014 RIVERTRADE - Webdesign by  Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Noutati River Trade - Echipamente Protectie Incendiu Cluj - Stingatoare de Incendiu Cluj